Savonlinnan teknologiapuisto Nohevalle uudet kotisivut

Savonlinnan teknologiapuisto Nohevassa sijaitsee innovatiivinen osaaja- ja asiantuntijakeskittymä. Nohevan toimintaympäristö on erikoistunut palvelemaan erityisesti puunjalostuksen, metsäteollisuuden, biotalouden sekä ympäristö- ja energiatekniikan aloja.

Savonlinnan seutu onkin Suomen laajin mekaanisen metsäteollisuuden keskittymä ja alueemme kuituteknologia edustaa kansainvälistä huippua alallaan.

Noheva edistää seudun yritysten osaamista, verkostoitumista ja kansainvälistymisvalmiuksia. Se toimii yritysten, julkishallinnon ja tutkimuskeskusten rajapinnassa edistäen uusien yritysten syntymistä ja vahvistaen olemassa olevien liiketoimintaa.

Teknologiapuistossa työskentelee jo nyt noin 300 työntekijää. Tutkimus- ja tuotekehityshenkilöstöä alueella on noin 50. Nohevassa on toteutettu jo yli 100 miljoonan euron liikevaihto uusilla innovaatioilla ja kansainvälisille markkinoille!

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk kouluttaa Nohevassa insinöörejä. Viime vuonna Noheva valittiin opetusministeriön toimesta biotalouden lippulaivaksi.

Nohevan suurimmat toimijat ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamk, Luonnonvarakeskus (Luke), ANDRITZ Oy, ANDRITZ Savonlinna Works Oy ja alueelle parhaillaan toimitilojaan rakentava Teknosavo Oy.

Nohevan uudet kotisivut on avattu. Tervetuloa tutustumaan!

noheva.fi